Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΖΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ, ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΣΤΗ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ


-Σύντομα και στην πόλη σας, αν δεν ληφθούν μέτρα αντιμετώπισης-

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στην Κολωνία τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς εκατοντάδες γυναίκες αλλά και παιδιά δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις από εξαγριωμένη ομάδα χιλίων και πλέον αλλοφύλων. Οι ξένοι,  φωνάζοντας βρισιές όπως «πόρνες», επιτέθηκαν σε γυναίκες, πολλές από τις οποίες είχαν μαζί τα παιδιά τους. Έγιναν βιασμοί και ληστείες των άτυχων γυναικών και ανηλίκων... Οι περιγραφές είναι σοκαριστικές: Στο μετρό επικράτησε χάος. Οι ξένοι επετίθεντο στις γυναίκες, ασελγούσαν σε αυτές βρίζοντάς τες, σε πολλές περιπτώσεις μπροστά στους ακινητοποιημένους άνδρες τους, αρκετές τις πέταξαν κάτω και τις έσερναν από τα πόδια σε πιο απόμερα μέρη… Πολλές βιάστηκαν. Το μαρτύριο κράτησε ώρες. Ένα από τα θύματα, η Μαρία, είπε: "Έκλαιγα όλη τη νύχτα και καλούσα σε βοήθεια και αυτοί με χλεύαζαν". Οι άνδρες δεν μπορούσαν να προστατεύσουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Η πολλή "φιλανθρωπία", η πολλή "κατανόηση" και σίγουρα η πολλή ανοχή έχουν κάνει τους Ευρωπαίους αδύναμους και ανήμπορους... Από την άλλη, οι ξένοι δεν πτοήθηκαν από την παρουσία της αστυνομίας. Προφανώς, δεν φοβούνται τις συνέπειες. Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα φιλικό προς αυτούς. Στο πλαίσιο αυτής της φιλικότητας, η Δήμαρχος της Κολωνίας Henriette Reker σχεδόν ζήτησε συγγνώμη από τους «καημένους» τους βιαστές.  Είχε το θράσος να δηλώσει ότι πρέπει να εξηγήσουμε κάποια πράγματα  στους «ανθρώπους που προέρχονται από άλλους πολιτισμούς» σχετικά με τις εορταστικές μας εκδηλώσεις, ώστε να μη συγχέουν τη χαρούμενη διάθεση με τη σεξουαλική διαθεσιμότητα! Με άλλα λόγια, τα θύματα της σεξουαλικής βίας, γυναίκες και ανήλικοι, φταίνε! Δεν είχαν εξηγήσει πιο πριν στους καημένους αλλόφυλους ότι το γεγονός ότι γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά, δεν σημαίνει ότι ζητούν να χτυπηθούν, να ληστευθούν, να συρθούν και να βιαστούν ομαδικά! Ακόμη, η ίδια προέτρεψε τις γυναίκες να «προσαρμοστούν καλύτερα» στις συνήθειες και στη συμπεριφορά των ξένων, να προσέχουν και να ζητούν βοήθεια. Δεν θα προκαλέσει έκπληξη, αν λίγο αργότερα τους ζητήσει να φορέσουν μπούργκα και να μην κυκλοφορούν στους δρόμους!
Ανάλογα επεισόδια  έλαβαν χώρα στο Αμβούργο και στη Στουτγάρδη. Οι αστυνομικοί μιλούν για πρωτοφανή βία χωρίς προηγούμενο. Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες ήταν αλλόφυλοι.
Η Κολωνία, το Αμβούργο, η Στουτγάρδη δεν είναι μακριά ούτε είναι ξένες πόλεις, αλλά ευρωπαϊκές, δικές μας πόλεις.
Ευρωπαϊκή Αντίσταση