Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



‒για οργανωμένο σχέδιο διάπραξης σεξουαλικών εγκλημάτων σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, μιλά η γερμανική αστυνομία‒

Ώρα με την ώρα, δημοσιοποιούνται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τις επιθέσεις κατά γυναικών την νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Δεν είναι μόνο η Κολωνία η πόλη που επλήγη από τις άγριες μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς γυναικών από αλλόφυλους αλλά και άλλες πόλεις, όπως: Αμβούργο, Στουτγάρδη, Μπίλεφελντ, Ντύσελντορφ, Φραγκφούρτη, Νυρεμβέργη, Μόναχο, Άνσμπαχ. Ανάλογα εγκλήματα έγιναν και στο Ελσίνκι, στη Ζυρίχη και σε πόλεις της Αυστρίας. Οι μαρτυρίες των θυμάτων αποκαλύπτουν ότι οι επιθέσεις εναντίον τους είχαν κοινά στοιχεία: οι δράστες  ήταν όλοι ανεξαιρέτως αλλόφυλοι, μαζεύονταν πολλοί μαζί, τις περικύκλωναν, τους επετίθεντο και τις κακοποιούσαν, δεν φοβούνταν ούτε φυλάγονταν, ούτε φαινόταν να πτοούνται από το γεγονός ότι κάποιες συνοδεύονταν από άνδρες ή είχαν μαζί τους παιδιά.  Αδιαφορούσαν και για την παρουσία της ούτως ή άλλως απαθούς αστυνομίας. 


Στην Κολωνία, δυστυχή όσο και αφελή κορίτσια έτρεξαν και μπήκαν μέσα στον Καθεδρικό Ναό, ελπίζοντας ότι οι αλλόφυλοι που τις κυνηγούσαν θα σταματούσαν και δεν θα τις πείραζαν μέσα σε αυτόν. Όμως αυτοί μπήκαν επίσης μέσα και τις κακοποίησαν εκεί. Εν τω μεταξύ η επιχείρηση συγκάλυψης συνεχίζεται. Όπως είναι γνωστό, τις πρώτες ημέρες τα ΜΜΕ των χωρών όπου διαπράχθησαν τα αποτρόπαια εγκλήματα, δεν είπαν κουβέντα, λόγω του ότι οι δράστες ήταν αλλόφυλοι. Μίλησαν, όταν πλέον τα εγκλήματα είχαν γίνει γνωστά και είχαν εκτεθεί για τη σιωπή τους. Τώρα, προσπαθούν να παραπληροφορήσουν, προκειμένου να υποβαθμίσουν το γεγονός. Έτσι, αναφέρονται σε «σεξουαλικές επιθέσεις» και «ένα ή δύο βιασμούς», επιχειρώντας να δώσουν την εντύπωση ότι δεν έγιναν βιασμοί. Δηλαδή,  μας λένε ότι ομάδες αλλοφύλων κυνηγούσαν γυναίκες, τις εγκλώβιζαν, τις χτυπούσαν, τις πετούσαν κάτω, τους έβγαζαν τα ρούχα, για να τις «παρενοχλήσουν»… Στο τέλος, θα μας πουν ότι απλώς τις φλέρταραν! Οι μαρτυρίες όμως για βιασμούς συνεχώς αυξάνονται, και σχετικές καταγγελίες έχουν γίνει και από ανήλικα κορίτσια 13 και 14 ετών. Την ίδια ώρα, κάτι χαζοβιόλες μεταφεμινίστριες διαμαρτύρονται κατά του «σεξισμού» και «ζητούν σεβασμό», λες και πρόκειται για πρόβλημα μεταξύ ανδρών και γυναικών και παραβλέποντας το ουσιώδες στοιχείο στα εγκλήματα αυτά, που είναι η φυλετική ταυτότητα των δραστών και το κίνητρο, που είναι προφανώς, το φυλετικό, ίσως και θρησκευτικό, μίσος.



Εν τω μεταξύ έγιναν και κάποιες συλλήψεις που αποδεικνύουν ότι οι δράστες ήταν πράγματι αλλόφυλοι, μεταξύ αυτών και κάποιοι που είχαν αιτηθεί άσυλο ως «Σύροι πρόσφυγες».  Η γερμανική αστυνομία πλέον, μετά τις έρευνες και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει, είναι πεπεισμένη ότι τα σεξουαλικά εγκλήματα που τελέστηκαν τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις εναντίον Ευρωπαίων γυναικών και ανηλίκων αποτελούσαν οργανωμένο από πριν σχέδιο.
Σχετικές ειδήσεις ενδεικτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ, εδώ, εδώ,  εδώ  και εδώ

Ευρωπαϊκή Αντίσταση