Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ







Δεν είναι άγνωστο ούτε στην  -πιο κοιμισμένη όλων- ελληνική κοινωνία το φαινόμενο του να παρουσιάζονται ενήλικοι αλλόφυλοι εγκληματίες ως «ανήλικοι καημένοι πρόσφυγες», προκειμένου να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης σε περίπτωση σύλληψής τους, αλλά και διότι, επίσης, όταν παρουσιάζονται ως ανήλικοι λαμβάνουν αμέσως πρόνοια στις φιλεύσπλαχνες για τους αλλόφυλους ευρωπαϊκές χώρες. Τέτοια ήταν και η περίπτωση του πακιστανού που κακοποίησε το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο τη δεκαπεντάχρονη Μυρτώ, η οποία αγωνίζεται ακόμη για να επανέλθει σε μια φυσιολογική κατάσταση. Ο πακιστανός παρουσιάστηκε σαν ανήλικος –διότι ήδη πριν από την αποτρόπαια πράξη του, κάποιοι «ανθρωπιστές» τον είχαν ενημερώσει σχετικά, παρέχοντάς του και την αναγκαία συνδρομή- με αποτέλεσμα μετά τη σύλληψή του να μεταφερθεί σε φυλακές ανηλίκων!

Στη Βρετανία μία γυναίκα που είχε αναλάβει να φροντίζει ένα «ανήλικο προσφυγόπουλο» υπέστη σεξουαλική επίθεση από αυτό που τελικά δεν ήταν και τόσο ανήλικο…  Στην ίδια χώρα, ένας ανάδοχος πατέρας δέχθηκε επίθεση από τον «14χρονο» Αφγανό που είχε υιοθετήσει. Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο Αφγανός είναι ενήλικος αλλά και παιδόφιλος! Επίσης, ότι επισκεπτόταν στο διαδίκτυο τζιχαντιστικά σάιτ. 

Στην παρακάτω φωτογραφία, απεικονίζεται ένας κρεμανταλάς Ιρακινός άνω των 20 ετών, ο Saad Alsaud, ο οποίος παρουσιαζόταν σαν 14χρονος. Ο «ανήλικος» στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε αγώνα δρόμου για παιδιά στη Σουηδία και ΦΥΣΙΚΑ νίκησε, οπότε και πλασαρίστηκε ως ο «πιο ταχύς 14χρονος στη Σουηδία».
Ο ''14χρονος'' Αφγανός

Είναι τόσο εμφανές ότι πρόκειται περί ενήλικου, που και ο πιο αφελής και άσχετος καταλαβαίνει ότι υπάρχει όχι απλώς συγκάλυψη αλλά και υποστήριξη της τακτικής να παρουσιάζονται ενήλικοι αλλόφυλοι ως ανήλικοι αναξιοπαθούντες.

Ο Σομαλός Youssaf Khaliif Nuur, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο Mölndal της Σουηδίας στις 25 Ιανουαρίου 2016 την 22χρονη υπάλληλο ξενώνα για ανήλικους πρόσφυγες Alexandra Mezher, είναι άνω των 20 ετών, ίσως είναι και 25. Λόγω του ότι είχε παρουσιαστεί ως ανήλικος, διέμενε σε ξενώνα ανηλίκων και δεχόταν όλες τις παροχές που το σουηδικό κράτος προβλέπει γι’ αυτούς.  Επειδή, όμως, όπως είναι γνωστό οι αλλόφυλοι δεν βάζουν όρια στις παροχές που απαιτούν, το «ανήλικο προσφυγόπουλο» θύμωσε και αποφάσισε να σκοτώσει την 22χρονη υπάλληλο, όταν αυτή αντιστάθηκε σε επίθεσή του. Ο δράστης μεταφέρθηκε αμέσως σε ψυχιατρική κλινική για να τύχει περίθαλψης, ενώ η αστυνομία σε χρόνο dt ανακοίνωσε ότι η επίθεση δεν είχε σεξουαλικό κίνητρο και ότι ο δράστης πρέπει να είχε υποστεί κάποιο «τραύμα» προηγουμένως στη ζωή του!!! Είναι σαφές ότι το κράτος (ή μήπως θα έπρεπε να πούμε το «σύστημα»;) έσπευσε αμέσως να δώσει ελαφρυντικά στον αλλόφυλο κακούργο.

Ο ''15χρονος'' Σομαλός εγκληματίας

Προφανώς στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, απαγορεύθηκε σε συναδέλφους της άτυχης κοπέλας σε ανάλογο ξενώνα στο Örnsköldsvik στη βορειοανατολική Σουηδία να κάνουν μνημόσυνο και να υψώσουν μεσίστια  τη σουηδική σημαία.  Ο λόγος της απαγόρευσης ήταν «για να μην αναστατώσουν τους ανήλικους πρόσφυγες του ξενώνα» όπου εργάζονται.

Η μητέρα της κοπέλας είπε ότι η κόρη της τής είχε πει ότι αν και ο ξενώνας ήταν για εφήβους ως 17 ετών, οι ξένοι ήταν «δυνατοί άνδρες άνω των 20 ετών, ακόμα και 24»!  Η μητέρα κατηγόρησε τους πολιτικούς για τη δολοφονία της κόρης. Το ίδιο έκαναν και άλλοι συγγενείς του θύματος.
(ενδεικτικές πηγές: dailymail.co.uk., independent. co. uk, express.co.uk., smh.com.au.)


Και στην Ελλάδα, καθημερινά μπαίνουν για να μείνουν χιλιάδες ξένοι, σε λίγο θα έχουν σπίτια  με επιδοτούμενο ενοίκιο, ενώ όλο και περισσότεροι Έλληνες είναι άστεγοι και τους βλέπει κανείς στα πάρκα, στα παγκάκια με τα υπάρχοντά τους, κι εμείς ασχολούμαστε με το Νόμπελ Ειρήνης, με το φαγητό των ξένων και κολακευόμαστε που διεθνώς μας παρουσιάζουν ως ανθρωπιστές (με άλλα λόγια, μας  έχουν για τόσο βλάκες που χορταίνουμε με τον αέρα).

Ευρωπαϊκή Αντίσταση