Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Δεν είναι τρομοκρατία, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ



  
Όπως είναι γνωστό, την τελευταία εβδομάδα η Γερμανία υφίσταται μπαράζ επιθέσεων από γεμάτους μίσος αλλόφυλους. Η γερμανική αστυνομία προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει τα γεγονότα και να συσκοτίσει, συνεχίζει, δηλαδή, αυτό που κάνει με ζήλο τον τελευταίο χρόνο, καθώς αποκρύπτει τους συνεχείς μαζικούς βιασμούς γυναικών αλλά και παιδιών σε όλη τη χώρα, μέσα σε πλατείες, σε εορταστικές εκδηλώσεις, σε πισίνες, ακόμα και μέσα σε εκκλησίες!!! Έτσι, αρχικά, επιχείρησε να αποπροσανατολίσει, παρουσιάζοντας τον αλλόφυλο μακελλάρη του Μονάχου ως «νεοναζί», θαυμαστή του Μπρέιβικ. Ο ισχυρισμός αυτός ήταν απολύτως αυθαίρετος και αβάσιμος, όπως αποδείχθηκε. Η γερμανική αστυνομία βασίστηκε στο ότι η επίθεση έλαβε χώρα στην επέτειο του χτυπήματος του Μπρέιβικ. Δηλαδή, της φάνηκε πιο πιθανό ο δράστης να έχει σχέση με τον Μπρέιβικ, επειδή επιτέθηκε 5 χρόνια μετά, την ίδια ημέρα, παρά με τους αλλόφυλους που από τις 14.7. επιτίθενται σχεδόν κάθε ημέρα στην Ευρώπη. 

Τα ελληνικά ΜΜΕ, δε, πραγματικά οργίασαν παρουσιάζοντας έναν αλλόφυλο ως νεοναζί, και τονίζοντας ότι είπε «είμαι Γερμανός». Απέδιδαν, δε, σε αυτόν, σκοπίμως, τη βρισιά που ένας Γερμανός πολίτης, που μένει απέναντι από το εμπορικό κέντρο, εκτόξευσε εναντίον του: «γαμημ…. ξένοι». Μάλιστα, τα ελληνικά ΜΜΕ πρόλαβαν και έφεραν και εγκληματολόγους να αναλύσουν πώς και γιατί ένας ξένος καταφέρεται κατά των ξένων («επειδή έχει υποστεί απόρριψη»...)! Αφού διαπιστώθηκε αυτό που όλος ο κόσμος από την αρχή είχε καταλάβει, ότι επρόκειτο για αλλόφυλο, άρχισε ο δεύτερος κύκλος παραπλάνησης: ο δράστης είχε υποστεί μπούλινγκ!!! Και όλα αυτά, ενώ νέες πληροφορίες συνεχώς έρχονται στο φως, που αποδεικνύουν ότι ήταν μία επίθεση μίσους από αλλόφυλο, ο οποίος, όπως όλοι σαν κι αυτόν, ήθελε να χτυπήσει τη φυλή και μάλιστα πολύ νεαρά άτομα, δηλαδή το μέλλον της φυλής (και είναι εντελώς τυχαίο το ότι σκοτώνονται, επίσης, και αλλόφυλοι, αφού, άλλωστε, δεν υπάρχει πλέον χώρα χωρίς ξένους). Το χτύπημα στο Άνσμπαχ, η ίδια αστυνομία αρχικά το απέδωσε σε διαρροή αερίου!!!

    Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες επιθέσεις σε όλες τις χώρες.  Και είναι πασιφανές ότι καμία «αντεγκληματική» πολιτική, κανένα αστυνομικό μέτρο μπορεί να αποτρέψει τον κίνδυνο. Οι αλλόφυλοι έχουν εισβάλει στην Ευρώπη, και δρουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Δεν είναι ανάγκη καν να βρίσκονται σε κάποιου είδους επαφή με τον ISIS. Την εντολή την έχουν λάβει και δρουν και μόνοι τους. Οποιοσδήποτε από αυτούς μπορεί να το κάνει. Περπατούν στον δρόμο και σκοτώνουν. Δεν είναι θέμα της αστυνομίας, γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τρομοκρατία. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, και αρμόδιος είναι ο ΣΤΡΑΤΟΣ. 


    Ο  Υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Joachim Hermann δήλωσε σήμερα ότι πολλοί από τους ξένους που έρχονται ή έχουν ήδη έλθει στη Γερμανία είναι μία πραγματική απειλή, και πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα. Ότι η σχετική με την παραμονή ξένων στη χώρα νομοθεσία πρέπει να αναθεωρηθεί και να υποχρεώνονται κάποιοι να εγκαταλείπουν τη χώρα.  Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Βαυαρίας Winfried Bausback, ο οποίος ζήτησε, επίσης, επανεξέταση του δικαιώματος των ξένων να παραμένουν στη χώρα και αλλαγή  των θέσεων του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το ζήτημα αυτό και προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα. Ίσως, τώρα, η μεταπολεμική Ευρώπη να προσεγγίσει διαφορετικά τις μαζικές διώξεις στις οποίες κατέφυγαν κάποια κράτη της, στο παρελθόν, σε διαφορετικές εποχές. Ίσως δεν έγιναν, όλες, λόγω ιδεοληψίας, φυλετικού ή θρησκευτικού φανατισμού, βαρβαρότητας ή ό,τι άλλο μας λένε, αλλά ως ένα αναγκαίο μέτρο για τη διασφάλιση της ύπαρξης των Ευρωπαίων, ως αντίσταση σε ό,τι και όποιον απειλούσε τη φυλή.


Ευρωπαϊκή Αντίσταση